Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ψαλμοί για κάθε Zώδιο


Δείτε ποιοι  Ψαλμοί σχετίζονται με το ζώδιό σας  για να ξέρετε πώς να έχετε  προστασία στη ζωή σας κάθε μέρα.

Η Αστρολογία και τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου συνδέονται με ένα συγκεκριμένο Ψαλμό, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του εν λόγω ζωδίου. Με την απαγγελία αυτών των Ψαλμών, το πρόσωπο έλκει αγγελικές  ενέργειες για να απαλλαγεί από την αρνητικότητα  που πολλές φορές προκάλεσε ο ίδιος του εν αγνοία του ή του την μετέφεραν κακόβουλα άτομα, με στόχο να τον βλάψουν ψυχικά και σωματικά  και καταφέρνει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που του προκλήθηκαν, δημιουργώντας με την προσευχή  μια αύρα  προστασίας και μια ατμόσφαιρα ευδαιμονίας, προερχόμενη από το ουράνιο βασίλειο. 

Απλά διαβάστε τον κατάλληλο ψαλμό καθημερινά, κατά προτίμηση δυνατά, στην πιο κατάλληλη στιγμή που νομίζετε πως θα είστε ήρεμοι, χαλαροί και  καθαροί σωματικά και πνευματικά. Αν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό βωμό, κρατώντας το βιβλίο των ψαλμών ανοιχτό  στην σελίδα σας, ένα κερί και θυμίαμα, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για την προσευχή σας.

Ψαλμοί για κάθε ζώδιο :

ΚΡΙΟΣ

Ο Ψαλμός 12 έχει τη δυνατότητα να ισορροπεί  τα συναισθήματα  σας και να αυξάνει την εμπιστοσύνη σας στη θεία δύναμη και την προστασία που σας παρέχει.

ΤΑΥΡΟΣ

Διαβάστε καθημερινά τον Ψαλμό 26, που  έχει την εξουσία να προσελκύσει θετικές ενέργειες στο περιβάλλον, στο οποίο ζείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διαβάστε  τον Ψαλμό 70, επειδή έχει τη δύναμη να βγάλει από το δρόμο σας όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανατρέξτε καθημερινά στον Ψαλμό 33, που  έχει τη δυνατότητα να σας συνδέσει με την θεϊκή διάσταση και να προστατεύει την ύπαρξής σας από δυσκολίες που σας πιέζουν, τόσο εσωτερικά, όσο και συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Προσευχηθείτε καθημερινά με τον Ψαλμό 132, για να επιτραπεί στις ουράνιες δυνάμεις να ξυπνήσουν την εσωτερική σας δύναμη και τη θετική ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανατρέξτε καθημερινά στον Ψαλμό 149, που  έχει τη δυνατότητα να εξαλείψει όλα τα ψυχικά τραύματα και τις μνησικακίες που έχετε στην καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Προσευχηθείτε  κάθε μέρα με τον Ψαλμό 127, που θα σας απαλλάξει από κάθε φοβία αλλά και από τις λανθασμένες επιλογές, μετριάζοντας την αναποφασιστικότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσευχηθείτε με τον Ψαλμό 89, επειδή έχει τη δύναμη να απαλύνει τις αρνητικές αναμνήσεις και άσχημα βιώματα και να φέρει την χαρά στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζητήστε τη βοήθεια του Ψαλμού 7, που θα σας βοηθήσει να βρείτε μέσα σας τη δύναμη να ξεπεράσετε  κάθε αντιξοότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας ταιριάζει απόλυτα ο Ψαλμός 22! Προσευχηθείτε καθημερινά, μια και έχει τη δύναμη να ανοίξει τους δρόμοι  σας και  να παραμερίσει τα εμπόδια που δημιουργούνται στη ζωή σας από  τον φθόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανατρέξτε  καθημερινά στον Ψαλμό 100, που έχει τη δύναμη να φέρει την αρμονία και την ομόνοια σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΥΧΘΕΙΣ

Προσευχηθείτε  κάθε μέρα με τον 138 Ψαλμό, που έχει τη δύναμη να ξυπνά σε όλους τους ανθρώπους, και ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων, το Θείο δώρο της σοφίας.

Για να θωρακίσετε το σώμα και την αύρα σας ,παράλληλα  με την χρήση των ψαλμών φορέστε το ζωδιακό σας άρωμα, που βοηθά στην εξισορρόπησή του σώματος με τον ανώτερο σας εαυτό, ώστε να απολαύστε τις παλμικές ενέργειες του προσωπικού σας ζωδίου. Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα http://www.alindakanaki-shop.gr/


Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.