Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Η μαντεία στις μέρες των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων



Ο όρος μαντεία καλύπτει όλα τα είδη της γνώσης του μέλλοντος και του παρελθόντος όλων των πραγμάτων και θεμάτων από μακριά που είναι κρυμμένα από την κανονική όραση και τον αποκρυφισμό, ο όρος μαντεία καλύπτει όλα τα είδη της γνώσης του μέλλοντος. Υπό ευρύτερη έννοια, σημαίνει σοφία ,αποκάλυψη και ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ του θείου και του ανθρώπινου κόσμου. Εκτός από την αστρολογία η τέχνη της μαντικής καλύπτει πολλές δυνατότητες, όπως χειρομαντεία, φυσιογνωμική, χαρτομαντεία ,ενόραση, προφητεία κλπ.
Αν και η τέχνη του μάντη ή του προφήτη έγινε σεβαστή από όλους, ακόμη και από τους πιο ισχυρούς βασιλείς, αποτέλεσε από την αρχαιότητα αντικείμενο εκμετάλλευσης, όπως ακριβώς συμβαίνει και μέχρι σήμερα. 
Κάθε ένας από εμάς ενδιαφέρεται καθημερινά για το μέλλον. Μάλιστα, τα βράδια των Χριστουγέννων είναι γεμάτα μυστικισμό και ο καθένας μπορεί αν ακολουθήσει και να ανοίξει τις πύλες της δικής του μαγείας. Η αύρα της νύχτας προσφέρει μία γεύση από το μέλλον καθώς η διαίσθηση εκείνη την νύχτα εκδηλώνεται πιο έντονα από κάθε φορά. Τα ενεργειακά κανάλια είναι σε επαγρύπνηση και το μέλλον του ανθρώπου ξεδιπλώνεται απλόχερα. Όλοι γνωρίζουμε τη δύναμη των λέξεων, τη δύναμη της πειθούς και τη δύναμη της πίστης. Αυτά είναι τα τρία βασικά στοιχεία που διαθέτει η μαντεία. Πρέπει να πιστεύετε στις μαγικές δυνάμεις σας, πρέπει να απελευθερωθείτε από τα πρότυπα της σκέψης και η θέληση να σπάσει το υποσυνείδητό σας για να καταφέρετε να προβλέψετε το μέλλον. Επίσης, σημαντικό είναι να μην ξεχνάτε πως η κάθε πρόβλεψη που κάνετε εμπεριέχει μέσα κάτι από εσάς και τον απόκρυφο κόσμο του εαυτό σας. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως το αποτέλεσμα της μαντείας είναι κρυμμένο βαθιά μέσα σας, το μόνο που χρειάζεται είναι η πίστη, ώστε να ανακτήσετε από τον  εσωτερικό σας κόσμο όλες τις μυστικές πληροφορίες.



Οι καλύτερες ημέρες για μαντεία:



Από 6 έως 18 Ιανουαρίου: την περίοδο των Χριστουγέννων είναι ο καλύτερος χρόνος.

Από 6 έως 13 Ιανουαρίου: Το Άγιο Βράδυ των Θεοφανείων.

Από 14 έως 18 Ιανουαρίου: δεν συνιστάται για μαντεία.

Να θυμάστε πάντα πως πρέπει να πιστεύετε αυτό που κάνετε διαφορετικά καμία δύναμη και ενέργεια δεν θα μπορέσει να ενεργήσει.

Πάρτε ένα μπολ με καθαρό νερό και ρίξτε μέσα μερικά φύλλα τσαγιού. Αφήστε το στο ψυγείο για μισή ώρα και μετά βάλτε από πάνω μία πετσέτα καθαρή. Τα σχήματα που θα προκύψουν είναι οι απαντήσεις στα ερωτήματα σας. Αφήστε την διαίσθησή σας να μιλήσει. Μερικά από τα σύμβολα που θα προκύψουν και οι ερμηνείες τους:

Άγγελός - ευτυχία και ειρήνη του μυαλού.

Πεταλούδα - όνειρα, μια ανέμελη ζωή.

Βραχιόλι – γάμος, σπασμένο βραχιόλι - χωρισμός από τους αγαπημένους.

Σκούπα - διαμάχη, διχόνοια.

Μανιτάρι – χαρούμενη εμπειρία.

Περιστέρι - ειρήνη, αγάπη και ευτυχία.

Βουνό - εμπόδιο, η επιδίωξη υψηλών στόχων, η επιτυχία.

Σπίτι - επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες.

Ξύλο - προστασία της οικογένειας.

Αστέρι  - προστασία.

Βιβλίο – γνώση.

δαχτυλίδι – αρραβώνας.

Πλοίο - ένα ταξίδι (για άνδρα) ή  επιστροφή του συζύγου από ένα ταξίδι ( για γυναίκα).

Κύκνος – φήμη και τύχη.

Πρόσωπο – ειδήσεις.

Γέφυρα - μια επικίνδυνη  κατάσταση - κουραστική ζωή-προβλήματα.

Αρκούδα – κέρδος.

Μύτη - ένα προαίσθημα.

Μαχαίρι - για ένα παντρεμένο ζευγάρι διαζύγιο το ίδιο σημαίνει και για τα υπόλοιπα αισθηματικά ή επαγγελματικά - μικρές διαμάχες.


 Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ



Για περισσότερες αναλυτικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη στείλε την ερώτηση σου και ημερομηνία γέννησης alindakanaki@gmail.com πλήρωσε με paypal και λάβε την απάντηση σου ηλεκτρονικά (σε μορφή PDF). Aγορά εδώ : Η μαντεία στις μέρες των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.