Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ευοίωνες τελετουργίες για το Νέο Έτος


Η Πρωτοχρονιά αντιπροσωπεύει το ξεκίνημα του νέου έτους και μαζί μ' αυτό την αρχή για μία νέα ζωή. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι φεύγοντας ο παλιός χρόνος παίρνει μαζί του κι ότι κακό είχε και περιμένουν να έρθει ο νέος με τα δώρα του.

Ο καινούργιος χρόνος φορτωμένος με όνειρα, ελπίδες και υποσχέσεις για τη ζωή, κάνει την εμφάνισή του χαμογελαστός, χαρούμενος γεμάτος αισιοδοξία και οι άνθρωποι τον υποδέχονται με πυροτεχνήματα, γιορτάζοντας και ελπίζοντας σε κάποια αλλαγή, σε μία καλύτερη και πιο ευτυχισμένη ζωή.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς κάντε ένα καλό μπάνιο με χοντρό αλάτι,για να καθαρίσετε και να πετάξετε όλες τις αρνητικές ενέργειες από το σώμα σας προς τα έξω και για να κρατήσετε το σώμα σας κλειστό και θωρακισμένο ως προς την κακή ενέργεια.

Κρατήστε το περιβάλλον σας καθαρό, φροντίστε για τα πάντα, έτσι ώστε να είναι τακτοποιημένα και γεμάτα με πολύ θετική ενέργεια, το ίδιο ισχύει και για τις ντουλάπες, τα ράφια, τα παπούτσια και ακόμη το κρεβάτι σας, να το έχετε πάντα πολύ καλά στρωμένο .

Πετάξτε οτιδήποτε έχει σπάσει και ότι είναι χαλασμένο, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε άχρηστο για να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με μια καλή ατμόσφαιρα και θετική ενέργεια.

Για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σας εύχομαι υγεία, ευτυχία και ευημερία!.

Αλίντα Κανάκη


για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.