Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ενεργειακό μπάνιο με βαλσαμόχορτο για εκείνους που αντιμετωπίζουν δικαστικούς αγώνες και αδικίες.



Αυτό το τελετουργικό λουτρό πρέπει να γίνεται από εκείνους που αντιμετωπίζουν δικαστήρια, αγωγές ή οποιαδήποτε κατάσταση αδικίας.

Τον μεσαίωνα, οι Χριστιανοί υιοθέτησαν την παγανιστική πεποίθηση ότι το Βάλσαμο απωθούσε τα κακά πνεύματα και το έκαιγαν την παραμονή της γιορτής του Αγ. Ιωάννη για να εξαγνίσουν τον αέρα, να διώξουν τα κακά πνεύματα και να εξασφαλίσουν υγιείς σοδειές και καλοτυχία.

Τα φύλλα και τα λουλούδια του βάλσαμου περιέχουν ειδικούς αδένες που αποδεσμεύουν ένα κόκκινο έλαιο όταν σπάζουν. Οι πρώτοι Χριστιανοί ονόμασαν το φυτό Βότανο του Προδρόμου προς τιμήν του Ιωάννη του Βαπτιστή, επειδή πίστευαν ότι αποδέσμευε το σαν αίμα έλαιο στις 29 Αυγούστου, ημέρα της γιορτής του Αγίου.

Για το λουτρό βάζουμε σε μια κατσαρόλα 2 λίτρα νερό και 50 γραμμάρια βότανο του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Λιώνουμε καλά και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά. Στη συνέχεια, αφήστε το στον ήλιο μεταξύ 11 π.μ. και 13μ.Το στραγγίζετε και χρησιμοποιείτε το νερό για να κάνετε μπάνιο, αφού πάρετε το κανονικό σας μπάνιο, ξεπλένεστε καλά και  ρίχνετε το ενεργειακό λουτρό στο σώμα σας, από το λαιμό και κάτω.

Σημείωση :Το λουτρό πρέπει να γίνεται πάντα ημέρα  Τετάρτη.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.