Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Eπαναφορά αγάπης



Ισχυρή προσευχή  για να επαναφέρετε το πρόσωπο που αγαπάτε πίσω. Διαβάζουμε την προσευχή για 41 μέρες και φοράμε το έλαιο αγάπης καθημερνά μέχρι το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει να επιστρέψει πίσω.

Το έλαιο αγάπης είναι ειδικά ενεργοποιημένο με βότανα που τα έχουμε συλλέξει κάτω από τον κατάλληλο αστρολογικό χρόνο ειδικά για το σκοπό αυτό και θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ:  έλαιο αγάπης.

Πείτε τα όνομα του-όνομα μητέρας του, το όνομα σας όνομα μητέρας σας την επιθυμία σας πάνω στο έλαιο με ανοιχτό καπάκι και την προσευχή Χ21 φορές για 41 μέρες, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Αν είναι προς όφελός σας οι συμπαντικές δυνάμεις θα μεσολαβήσουν και η αγάπη σας θα επιστρέψει σύντομα κοντά σας.

Ve ayne bilayni. Elem necal lehü ayneyni . Ve lisanen ve şefeteyni . Ve hedeynahün necdeyni. Ve la havle vela kuvvete illa bilahil aliyyil azim.. Ve sallalahü ala seyyidine Χ7 Muhammedin  ve alihi ve sahibihi ecmain

Aπο τον: Αhmet karadağ Hocca.

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.