Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ξόρκι για να εξασφαλίσετε την πίστη του συντρόφου σας


Πολλές φορές πολλοί από εσάς συμβαίνει να αισθάνεστε ότι η σχέση σας έχει κρυώσει και δεν λειτουργεί αρμονικά και σωστά. Είναι μονότονη και οι σκέψεις σας βασανίζουν πως ο/η σύντροφός σας απατά ή ψάχνει να βρει κάποιο άλλο υποψήφιο ταίρι, που μπορεί και να του κλέψει την καρδιά η να δημιουργήσει προβλήματα στην οικογένειάς ,το παρακάτω τελετουργικό μπορεί να προστατεύσει τη σχέση σας από την απιστία.
Υλικά:
-7 σταγόνες φίλτρο Φίλτρο εξουσίας
Λίγο πατσουλί
-Ένα βάζο μέλι
Ανακατεύετε καλά 3 κουταλιές της σούπας μέλι με 7 σταγόνες άρωμα Φίλτρο εξουσίας τρίβετε τα χέρια και το στήθος, μην βάζετε πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα και λέτε τα παρακάτω:


(Όνομα του προσώπου), δεν θα δείτε κάποιον άλλο περισσότερο από μένα γιατί είμαι ο/ η αγάπη σου,μόνο εμένα τον/την τάδε (όνομα δικό σας) σκέφτεστε γλυκά γλυκά και με κανένα άλλο πρόσωπο δεν νιώθεις  άνετα εκτός από εμένα εμένα τον/την τάδε (όνομα δικό σας . Ο καιρός, το κάρμα και το πεπρωμένο ένωσε τους δρόμους μας για πάντα με πίστη έρωτα και αγάπη. 

Κάντε την ίδια διαδικασία για 2 ημέρες την εβδομάδα για 2 εβδομάδες και το ξόρκι θα εξελιχθεί με πολλοί θετικές αλλαγές .Ξεκινάτε πάντα την Τρίτη μέρα της .Ν.Σελήνης και ολοκληρώνετε λίγο μετά την πανσέληνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.